FAQ items aan het laden...
Diensten2020-01-15T12:52:57+01:00

Onze diensten

Wat kunnen wij allemaal voor jou doen?

Bij Copped willen we graag het maximale resultaat voor onze klanten, daarbij houden we uiteraard altijd rekening met het beschikbare budget. Het mooie aan online marketing is dat alles meetbaar is. Je hoeft dus gelukkig niet meer van je onderbuikgevoel uit te gaan. In het verleden is helaas te vaak gebleken dat dit er toch naast zit. Onze ervaren specialisten kunnen aan de hand van data precies meten welke kanalen voor jouw website of webshop het optimale resultaat zullen behalen.

Voor een zo hoog mogelijk rendement is het van groot belang dat jouw website uit zichzelf zo goed mogelijk presteert. Denk hierbij aan korte laadtijden, gebruiksvriendelijk en conversiegericht. Wanneer dit allemaal goed geregeld is, is het zaak om zo relevant mogelijk verkeer naar de website te sturen. Onze specialisten helpen je graag bij allebei. Bekijk hieronder de diensten die wij aanbieden waarmee we jouw online prestaties een enorme boost kunnen geven.

Search Enginge Optimization

SEARCH ENGINE OPTIMIZATION (SEO)

Vrijwel iedere zoektocht naar een nieuw product begint tegenwoordig in Google. Uit onderzoek is bovendien gebleken dat ongeveer 80% op een van de bovenste 5 zoekresultaten klikt. Een hoge positie in Google kan dus enorm waardevol zijn.

Meer….
Adwords

SEARCH ENGINE ADVERTISING

Door te adverteren in zoekmachines, zoals Google en Bing, ben je aanwezig op het moment dat iemand daadwerkelijk naar een product of dienst aan het zoeken is. Advertentiecampagnes in de zoekmachines hebben over het algemeen de allerhoogste ROI (return on investment).

Meer…

CONVERSIE OPTIMALISATIE

Je ontvangt relevante bezoekers op je website maar toch heb je het idee dat er een hoger rendement uit te halen is. Het probleem is dat je niet helemaal weet hoe dat moet. Aan de hand van tal van databronnen en gedragsanalyses komen wij erachter waar de knelpunten liggen.

Meer…

Laat ons je helpen

Elk bedrijf is anders – en vergt daarom ook een andere aanpak online. Onze specialisten sturen je graag een advies op maat.

    About My Work

    Phasellus non ante ac dui sagittis volutpat. Curabitur a quam nisl. Nam est elit, congue et quam id, laoreet consequat erat. Aenean porta placerat efficitur. Vestibulum et dictum massa, ac finibus turpis.

    Recent Works

    Recent Posts