FAQ items aan het laden...
SEA (Search Engine Advertising)2020-01-15T13:18:29+01:00

SEA (Search Engine Advertising)

Zie je bedrijven om je heen steeds maar groeien en sta je zelf bijna stil? Waarschijnlijk benut je dan niet al je kansen. Of je nu een webwinkel, een fysieke winkel of een ander bedrijf hebt, vlak online marketing niet uit!

Met Google AdWords heb je hiervoor een geweldige tool in handen. Daarmee kan je jouw bedrijf een enorme online boost geven. Maar, net als met elk ander soort gereedschap, is het wél zaak dat je weet hoe je het moet gebruiken!

Wat is Google AdWords?

AdWords is het advertentieplatform van Google waarmee je kunt adverteren in de zoekresultaten van Google. Je hebt vast wel eens gezien dat bovenaan de zoekresultaten in Google allemaal advertenties boven- en onderaan de pagina’s staan. Dat wordt met Google AdWords gedaan. Anders dan de organische zoekresultaten, sta je met Google Adwords direct bovenaan nadat je een campagne hebt aangemaakt.

Waarom uitbesteden?

In principe kan iedereen met een paar muisklikken een AdWords campagne opzetten. Toch is het verstandig om dit over te laten aan iemand die hier verstand van heeft. Onze ervaren AdWords specialisten weten precies aan welke knoppen zij moeten draaien om een zo hoog mogelijk rendement uit elke bestede euro te halen.

Voor elk budget

Behalve dat het natuurlijk geweldig is om bovenaan te staan, heeft het programma nog een prettige bijkomstigheid:

Namelijk, dat je nooit méér uitgeeft per dag, week, maand of campagne, dan je wilt. Er wordt per ‘klik’ afgerekend. Kortom, als niemand op jouw advertentie klikt, betaal je ook niets. Wordt er wel gretig op jouw advertentie geklikt, dan wordt de advertentie niet meer getoond wanneer het afgesproken budget bereikt is. Dat maakt dat Google AdWords voor iedereen een uitstekende manier is om online te adverteren.

AdWords campagne optimaliseren

Een AdWords campagne starten kan in principe iedereen die een computer en een internetverbinding heeft, maar je wilt natuurlijk wel waar voor je geld! Wij kennen de klappen van de zweep en kunnen hierin veel voor je betekenen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

NEEM GEHEEL VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Wij begrijpen het goed als je nog (veel) meer vragen hebt. Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op.

    About My Work

    Phasellus non ante ac dui sagittis volutpat. Curabitur a quam nisl. Nam est elit, congue et quam id, laoreet consequat erat. Aenean porta placerat efficitur. Vestibulum et dictum massa, ac finibus turpis.

    Recent Works

    Recent Posts