FAQ items aan het laden...
Over ons2018-02-23T14:35:38+01:00

Over ons

No nonsens praktijk

Wij van Copped zijn misschien wel ‘een vreemde eend in de bijt’, maar dat maakt ons zeker niet minder interessant! Qua opleiding en ervaring zijn wij zeker een club van ‘seniors’ die precies weten waar het om draait in de online marketing. Tot groot genoegen overigens, van ons nog altijd groeiende klantenbestand!

Kijk

  • Natuurlijk weten wij precies hoe we aan de hand van tests en berekeningen kunnen bepalen waar de kansen in jouw online marketingproces liggen

  • Natuurlijk weten wij hoe je het beste een online advertentiecampagne op kunt zetten

  • Natuurlijk hebben wij heel veel ervaring op het gebied van online marketing

  • Natuurlijk weten wij hoe we de bezoekersaantallen op jouw website omhoog kunnen brengen en hoe je van een bezoeker een klant kunt maken

Daar zijn wij een online marketingbureau voor en daarom gaan wij je niet overspoelen met informatie waar je niet om gevraagd hebt. Wij behalen resultaat voor jou.

Eén op één

Wij houden van persoonlijk contact. Eerst even kennismaken en dan de kaarten op tafel. Wij willen graag van je weten waar je nu staat en wat je graag wilt bereiken met het inzetten van slimme online marketing. Verder vragen we je wat het budget is dat je daarvoor hebt. Nadat wij aan het rekenen zijn geslagen, komen we bij je terug met een goed doordacht voorstel waarmee wij denken jouw doelstellingen te behalen.

Eigen input

Voordat er mediacampagnes of grote veranderingen aan jouw website worden doorgevoerd, checken we met jou of je dat ziet zitten. Aan de hand van onze bevindingen leggen wij uit waarom we bepaalde zaken willen veranderen en wat daar het effect van zal zijn. Je hoeft je dus niet aan ons over te geven, zoals vele andere online marketingbureaus graag willen. Het is tenslotte jouw bedrijf.

Online marketingbureau Copped

Copped is een kleinschalig online marketingbureau dat al sinds 2011 haar klanten vooruit helpt. Met veel succes overigens! Dat succes zit zowel in onze formule, als in het feit dat wij menen dat je nooit uitgeleerd bent. Wij zijn steeds op de hoogte van de laatste feiten als het om online marketing gaat. Zo lopen we nooit achter de feiten aan en onze klanten dus ook niet!

Elke euro goed besteed

Wij snappen dat het geld je niet op je rug groeit en zorgen ervoor dat elke euro die je uitgeeft, goed besteed wordt. Bij ons dus ouderwets ‘waar voor je geld’. Zo bouwen wij langdurige relaties met onze klanten op, het is een kwestie van vertrouwen.

Ook een hoger rendement uit jouw website?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan nu het formulier in en ik neem binnen een werkdag contact met u op. Uiteraard geheel vrijblijvend!

Contact.

Telefoonnummer: +31 (0)6 114 78 996
E-mailadres: info@copped.nl
Algemene voorwaarden

Connect.

About My Work

Phasellus non ante ac dui sagittis volutpat. Curabitur a quam nisl. Nam est elit, congue et quam id, laoreet consequat erat. Aenean porta placerat efficitur. Vestibulum et dictum massa, ac finibus turpis.

Recent Works

Recent Posts