FAQ items aan het laden...
Over ons2020-01-15T15:13:15+01:00

Over ons

No nonsens praktijk

Wij van Copped zijn misschien wel ‘een vreemde eend in de bijt’, maar dat maakt ons zeker niet minder interessant! Qua opleiding en ervaring zijn wij zeker een club van ‘seniors’ die precies weten waar het om draait in de online marketing. Tot groot genoegen overigens, van ons nog altijd groeiende klantenbestand!

Kijk

 • Wij berekenen, aan de hand van tests en analyses, precies waar de kansen liggen in jouw online marketingproces

 • Wij weten hoe je het beste een online advertentiecampagne opzet

 • Wij zijn expert op het gebied van online marketing

 • Wij weten hoe we de bezoekersaantallen op jouw website kunnen verhogen en hoe je een bezoeker naar klant converteert

Daar zijn wij een online marketingbureau voor. We gaan je niet overspoelen met informatie waar je niet om gevraagd hebt. Wij behalen resultaat voor jou.

Eén op één

Wij houden van persoonlijk contact. Eerst even kennismaken en dan de kaarten op tafel. Wij horen graag van jou waar je nu staat met de marketing en wat je het liefst wilt bereiken met het inzetten van slimme online marketing. Verder bespreken we samen het budget dat je voor ogen hebt. Vervolgens presenteren we een goed doordacht voorstel waarmee wij jouw doelstellingen willen behalen.

Eigen input

Voordat er mediacampagnes of grote veranderingen aan jouw website plaatsvinden, checken we met jou of je dat ziet zitten. Aan de hand van onze bevindingen leggen wij uit wat het effect kan zijn als een aantal zaken wordt aangepast. Je bent dus niet verplicht om alles uit handen te geven, zoals bij vele andere online marketingbureaus. Het is en blijft tenslotte jouw bedrijf.

Online marketingbureau Copped

Copped is een kleinschalig online marketingbureau dat sinds 2011 haar klanten met succes vooruit helpt. Het succes zit zowel in onze formule, als in het feit dat wij menen dat je nooit bent uitgeleerd. Daarom blijven we op de hoogte van de laatste feiten als het om online marketing gaat. We lopen niet achter de feiten aan en dus ook niet onze klanten!

Elke euro goed besteed

Wij zorgen dat elke euro die je uitgeeft goed besteed wordt. Kortom: waar voor je geld. Het is een kwestie van vertrouwen en wij investeren met plezier in langdurige relaties met onze klanten.

Ook een hoger rendement uit jouw website?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan nu het formulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op. Uiteraard geheel vrijblijvend!

  Contact.

  Telefoonnummer: +31 (0)6 114 78 996
  E-mailadres: info@copped.nl
  Algemene voorwaarden

  Connect.

  About My Work

  Phasellus non ante ac dui sagittis volutpat. Curabitur a quam nisl. Nam est elit, congue et quam id, laoreet consequat erat. Aenean porta placerat efficitur. Vestibulum et dictum massa, ac finibus turpis.

  Recent Works

  Recent Posts